Köszöntő

Kedves Látogató!

Üdvözöljük a Bátonyterenyei kistérség honlapján. Ismerkedjen meg a kistérség településeivel, tájékozódjon az aktualitásokról, tekintse meg képgalériánkat.

Reméljük, hogy az oldal segít figyelemmel kísérni az Önt érintő és érdeklő, a térséggel kapcsolatos eseményeket. Jó böngészést kívánunk!

 

Átadták az új Kistérségi Szociális Központot

Átadták az új Kistérségi Szociális KözpontotA Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása 2008-ban pályázatot nyújtott be a kistérség szociális ellátórendszerének fejlesztésére. ÉMOP-4.2.1/C-2f-2009-0006 azonosítószámú pályázatával 186.657.438.-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 

 

A projektet három stratégiai cél vezérelte:

- szelektivitás és célzottság

- sokszínűség és differenciáltság

- szociális biztonság és kohézió megteremtése.

 

A kistérség hosszú távú jövőképének fontos eleme, hogy a térségben kialakuljanak, megerősödjenek a minőségi szociális ellátási formák.

A fejlesztés legnagyobb elemeként 2011. május 31-én ünnepélyes keretek között átadásra került az új Kistérségi Szociális Központ. A megjelenteket Nagy-Majdon József a társulás elnöke köszöntötte, majd tájékoztatást adott a megvalósult projektről. Végezetül megköszönte mindenkinek a közreműködését, aki a létesítmény megvalósításához bármilyen formában hozzájárult

 

Nagy-Majdon Jószef és Horánszky Árpád úr, a VÁTI Nonprofit Kft. Észak-magyarországi Területi Iroda irodavezetője közösen átvágták a szalagot, majd a sajtó munkatársai és a megjelentek körbejárták az átadott épületet.

 

A weblapról

A honlap elkészítése "A Bátonyterenyei kistérség fejlesztési és együttműködési kapacitásának megerősítése" című ÁROP 1.1.5/C projekt keretében valósult meg.A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap Társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett: Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása (3070 Bátonyterenye, Városház út 2.)

Közreműködő szervezet: VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Közhasznú Társaság (1016 BUDAPEST, Gellérthegy u. 30-32. Tel.: (01) 224-3100)
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség


 
Támogatja a2010 Bátonyterenye Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulása | Minden jog fenntartva!